Saffraan Gebruik

door | nov 9, 2019 | Saffraan artikelen | 0 Reacties

Saffraan wordt vaak gebruikt als kleur- en smaakmaker in Paella en Risotto in de Spaanse keuken. Maar ook in thee en melk in veel Aziatische landen. Je hebt maar enkele saffraandraadjes nodig om je eten van rijkere smaak en kleur te voorzien. Doe de draadjes in een bakje met lauw water en laat het 10-15 min weken. Zo geven de draadjes optimaal hun smaak en kleur af en kun je het gemakkelijker toevoegen je gerechten.

Gerelateerde artikelen

Saffraan als antidepressiva

Vanwege de bijwerkingen van veel antidepressiva is het onderzoek naar kruiden zoals Saffraan in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Depressie is een van de meest voorkomende psychische stoornissen. Ongeveer een op vijfde volwassene heeft een periode van depressie....

Lees meer
Saffraan Prijs

Saffraan Prijs

Saffraan, ook wel het het 'rode goud' genoemd vanwege de helderrode kleur van de draadjes en de kostbare prijs van dit bijzonder specerij. Omgerekend kan de saffraan prijs wel €30.000 kosten. Mede vanwege de hoeveelheid handwerk dat het produceren van saffraan...

Lees meer
Saffraan Bewaren

Saffraan Bewaren

Het beste kun je Saffraan bewaren in een afgesloten, donkere en koele omgeving. Saffraan is zoals vele andere specerijen heel kwetsbaar tegen licht en lucht. Hieronder vind u gedetailleerde informatie over het bewaren van saffraan en bijbehorende tips. Waar moet ik...

Lees meer
De waardering van saffraan360.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.
0
0
Winkelmand
Uw winkelmand is leeg.Terug naar de Shop
Calculate Shipping